Zoeken
Menu
AVK NEDERLAND B.V.

AVK NEDERLAND B.V.

AVK Nederland is onderdeel van de AVK Groep, één van de belangrijkste producenten van appendages in de segmenten: water, gas, afvalwater en industrie, maar ook op het gebied van wereldwijde brandbestrijding. Ons productprogramma bestaat uit een grote diversiteit aan afsluiters, brandkranen, fittingen en accessoires die allemaal voldoen aan de hoogste normen qua veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. 

Expect... AVK

Zaken doen met AVK betekent gebruik maken van onze knowhow, expertise en toewijding. Als wereldmarktleider is het onze plicht om de grenzen te verleggen die de markt verwacht. Met onze vijf pijlers willen we voldoen aan uw verwachtingen: kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie, duurzaamheid en klantenservice. Maar “Expect… AVK” betekent dat onze klanten terecht mogen verwachten dat wij u verwachtingen overtreffen. Wij streven continue naar meerwaarde voor de klant. 

Kwaliteit

De producten van AVK kenmerken zich door een hoge constante kwaliteit, concurrerend prijsniveau en duurzaamheid, een en ander in lijn met de verwachtingen in de markt. Dit vraagt om strikte kwaliteitscontrole van het productieproces, van begin tot eind. AVK is gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001. Als het op kwaliteit aankomt, laat AVK niets aan het toeval over. 

Duurzaamheid

AVK ziet het als haar taak maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen voor de gevolgen van haar activiteiten. We houden bij onze bedrijfsvoering rekening met mens en milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, circulair inkopen, de ontwikkeling van het grondstofpaspoort, duurzame productie, recyclebaarheid van grondstoffen, eindproducten en verpakkingen, duurzame energie, mobiliteit en een duurzaam personeelsbeleid zijn onze uitgangspunten. Met als doel om samen met
onze klanten, leveranciers, stakeholders en medewerkers een betere wereld om ons heen te creëren. 

AVK’s vijf segmenten

  • Water: Afsluiters, vlinderkleppen, be- en ontluchters, brandkranen, koppelingen, reparatieklemmen, gietijzeren hulpstukken en straatpotten.
  • Afvalwater: Afsluiters, plaatafsluiters, balkeerkleppen, terugslagkleppen, be- en ontluchters, rioolspindelschuiven, vlinderkleppen, reparatieklemmen, koppelingen en gietijzeren hulpstukken.
  • Gas: Afsluiters, afblaasunits, straatpotten, vlinderkleppen, koppelingen en reparatieklemmen.
  • Brandbestrijding: Boven- en ondergrondse brandkranen, afsluiters, post indicators, vlinderkleppen en accessoires.
  • Industrie: Repico® koppelingen en reparatieklemmen, afsluiters en accessoires, terugslagkleppen, vlinderkleppen en koppelingen.
Ga naar de website van AVK NEDERLAND B.V.