Zoeken
Menu
Atlantic warmtepompen

Atlantic warmtepompen

Groupe Atlantic Nederland levert sinds 2019 producten uit het programma van Atlantic. Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen en comfortapparatuur. Hierbij combineren zij premium design en geavanceerde technologie, met gebruiksvriendelijke oplossingen voor all-electric toepassingen in de woningbouw en utiliteit.

Lucht water/warmtepompen

Met een Atlantic lucht/water warmtepomp baadt u in comfort. Onze lucht/water warmtepompen behoren tot de energiezuinigste in de markt en zijn kampioen op het vlak van COP-rendement bij vriestemperaturen.

Tevens bieden wij – als enige aanbieder op de markt – een hybride warmtepomp zónder binnenunit: de Aurea Hybride add-on. Dat betekent dat de cv-ketel niet verplaatst hoeft te worden en dat de ruimte in de woning behouden blijft. De Aurea Hybride add-on past daarnaast op elke cv-ketel en er zijn geen f-gas handelingen nodig om deze te kunnen plaatsen. In de buitenunit.

Warmtepompboilers

Met een Atlantic warmtepompboiler kunt u en energiezuinig baden en douchen. De geïntegreerde warmtepomp neemt warmte op uit de buitenlucht en geeft deze af aan het tapwater in de boiler. De toestellen beschikken over tal van innovatieve functies en zijn compatibel met zonne-energie (fotovoltaïsche panelen of zonnecollectoren) en ketels (middels ingebouwde spiraalwisselaar).
Shogun en Osmoz 
Ook voor grote utiliteitsprojecten kunt u bij ons terecht. Naast een uitgebreid VRF assortiment bieden wij ook twee technologische hoogstandjes: de Osmoz en Shogun, voor situaties waarin grote oppervlakten voorzien moeten worden van een perfect gestuurd binnenklimaat.

Over Groupe Atlantic Nederland

Wilt u meer weten over onze Atlantic warmtepompen en onze oplossingen voor de utiliteit? Neem dan contact op met Groupe Atlantic Nederland. Uw alles in één leverancier voor all-electric totaaloplossingen voor verwarmen, verkoelen en ventileren. Graag vertellen we u meer over ons brede gamma met o.a. de topmerken Atlantic, Fujitsu, en Orcon.

Ga naar de website van Atlantic warmtepompen